Administratief medewerker

Ben jij iemand, die één dag in de week vrijwilligerswerk wil doen en je administratieve vaardigheden wil inzetten voor onze Hospice de Reiziger? Je werkt graag in een klein team, waarbij je ook goed solistisch kan werken? Je bent handig met de computer en sta je mensen graag te woord? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te ver-sterken. Op dit moment is er een plaats voor de vrijdag op het secretariaat.

 

Wat houdt de functie in?

Het secretariaat ondersteunt de 2 coördinatoren (van maandag tot en met vrijdag) met allerlei hand- en spandiensten zoals de administratie t.b.v. gasten en vrijwilligers, bezetting/roosters, internet, mail, telefoon, agendabeheer. Voor de werkzaamheden is ervaring én voldoende kennis van Outlook, Word en Excel een voorwaarde.

Wanneer?

Je werkt 1x in de week een gehele dag van ca 8 uur. Op dit moment is er op vrijdag nog een openstaande vacature voor deze vrijwilligersfunctie bij het secretariaat van de Hospice.

Wat bieden wij?

Een team dat jou met open armen ontvangt en je met veel enthousiasme het hospice leert kennen. Onderdeel van een hechte groep vrijwilligers die allen met hetzelfde doel zich inzetten voor de hospice: onze gasten een zo fijn mogelijk verblijf geven.

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.