Liever in de keuken bezig?

Vrijwilligers die graag in de keuken staan en het leuk vinden om lunch of diner te bereiden, voor (vaak) een grotere groep eters, kom dan bij onze keukengroep. Vooral in het weekend komen we nog een aantal lunch- en dinerkoks tekort.

Wat houdt de functie in?

Je maakt de lunch of het diner klaar voor onze gasten en eventueel familie/bezoek die mee wil eten. We koken volgens een seizoensmenu, een afwisselend weekmenu, samen gesteld met recepten van de koks zelf. De inkoop zorgt dat alle boodschappen voor je klaar staan. Na het bereiden kun jij zelf aanschuiven aan tafel om met jouw collega's en eventueel gasten de maaltijd te nuttigen.

Wanneer?

Lunch: 11.00 tot ca 14.00 uur. Diner: 15.00 tot ca 19.00 uur. Er zijn vaste koks voor de doordeweekse dagen. Voor de zaterdag en zondag zijn we nog wel op zoek naar vaste koks voor lunch en diner. Ben je liever flexibel? Meld je dan aan als oproepkok. Jij bepaalt wanneer het voor jou uitkomt.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een groep keukenvrijwilligers, die met z’n allen iedere dag iets lekkers bereiden voor onze gasten en met een fijne groep vrijwilligers, die samen aan onze gasten en naasten een zo fijn mogelijk verblijf geven.

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.