Ridderkerk City Run - Medewerker uitgifte startnummers

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het uitgeven van de startnummers aan de deelnemers op de dag van het event.

In de dagen voorafgaand aan de Ridderkerk City Run kunnen de startnummers al opgehaald worden bij de receptie van Facet. De niet opgehaalde startnummers kunnen voor aanvang van het evenement alsnog worden opgehaald. Op het Koningsplein is een uitgiftepunt waar deze startnummers opgehaald kunnen worden.

De deelnemers hebben vooraf een e-mail ontvangen met hun startnummer. De startnummers staan gesorteerd op nummer in dozen klaar. Mocht iemand zijn of haar startnummer niet weten, dan is er een alfabetisch gesorteerde lijst beschikbaar om het nummer op te zoeken.

Zondag 29 september 2024 van 12:00 – 15:30 uur