Ridderkerk City Run - Medewerker uitgifte startnummers

Zondag 29 september 2024 vindt de 2e editie van de Ridderkerk City Run plaats. Net als in de succesvolle editie van 2023 (600 deelnemers) zal ook nu het Koningsplein het middelpunt van het evenement zijn met start, finish, gezellige muziek en omliggende horecagelegenheden.

Zo’n groot event organiseer je natuurlijk niet alleen, daarom is Facet Ridderkerk nog hard op zoek naar vrijwilligers! Vind je het leuk om onderdeel te zijn van deze bijzondere sportieve dag, meld je dan aan.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het uitgeven van de startnummers aan de deelnemers op de dag van het event.

In de dagen voorafgaand aan de Ridderkerk City Run kunnen de startnummers al opgehaald worden bij de receptie van Facet. De niet opgehaalde startnummers kunnen voor aanvang van het evenement alsnog worden opgehaald. Op het Koningsplein is een uitgiftepunt waar deze startnummers opgehaald kunnen worden.

De deelnemers hebben vooraf een e-mail ontvangen met hun startnummer. De startnummers staan gesorteerd op nummer in dozen klaar. Mocht iemand zijn of haar startnummer niet weten, dan is er een alfabetisch gesorteerde lijst beschikbaar om het nummer op te zoeken.

Dagen en tijden:
Zondag 29 september 2024 van 12:00 – 15:30 uur

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.