Ridderkerk City Run - Medewerker verzorgingspost

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als medewerker verzorgingspost aan de slag willen.

De medewerker verzorgingspost draagt zorg voor het uitgeven van water langs het parcours.

De bekers met water moeten klaar staan voordat de deelnemers langskomen. Tevens dienen de bekers die door de deelnemers weggegooid worden, te worden opgeruimd. Een instructie hoe de bekers snel te vullen wordt uitgereikt.

Zondag 29 september 2024 van 12:00 – 17:00 uur