Ridderkerk City Run - Medewerker garderobe

Zondag 29 september 2024 vindt de 2e editie van de Ridderkerk City Run plaats. Net als in de succesvolle editie van 2023 (600 deelnemers) zal ook nu het Koningsplein het middelpunt van het evenement zijn met start, finish, gezellige muziek en omliggende horecagelegenheden.

Zo’n groot event organiseer je natuurlijk niet alleen, daarom is Facet Ridderkerk nog hard op zoek naar vrijwilligers! Vind je het leuk om onderdeel te zijn van deze bijzondere sportieve dag, meld je dan aan.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als medewerker garderobe aan de slag willen.

Als medewerker garderobe zorg je voor het ontvangen van de deelnemers en het aannemen van hun jassen en tassen, het zorgvuldig opbergen en labelen van de persoonlijke eigendommen en een efficiënte en georganiseerde garderobe.

In de garderobe wordt gewerkt met stickers. Als iemand zich meldt, kan de kleine sticker op het startnummer worden geplakt. De grote sticker kan op de jas of tas worden geplakt. Bij terugkomst moet de kleine sticker overeenkomen met de grote sticker. De vakken zijn op nummer ingericht. Tassen en jassen kunnen zonder een corresponderend nummer niet worden meegegeven!

Dagen en tijden:

Zondag 29 september 2024 van 12:00 – 17:00 uur


Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.