Ridderkerk City Run - Medewerker garderobe

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als medewerker garderobe aan de slag willen.

Als medewerker garderobe zorg je voor het ontvangen van de deelnemers en het aannemen van hun jassen en tassen, het zorgvuldig opbergen en labelen van de persoonlijke eigendommen en een efficiënte en georganiseerde garderobe.

In de garderobe wordt gewerkt met stickers. Als iemand zich meldt, kan de kleine sticker op het startnummer worden geplakt. De grote sticker kan op de jas of tas worden geplakt. Bij terugkomst moet de kleine sticker overeenkomen met de grote sticker. De vakken zijn op nummer ingericht. Tassen en jassen kunnen zonder een corresponderend nummer niet worden meegegeven!

Zondag 29 september 2024 van 12:00 – 17:00 uur