Gastvrouw / heer

We zijn altijd op zoek naar mensen die een hart hebben voor de zorg. Gastvrouwen en -heren die onze gasten en naasten ondersteunen. Van een gesprek, samen krant lezen tot een luisterend oor.

Wat houdt de functie in?

Je werkt nauw samen met elkaar en met het professionele zorgteam. Naast de zorg voor de gasten voer je (lichte) dagelijkse huishoudelijke taken uit, zoals strijken en de was. Je ondersteunt de gasten en hun familie bij zorg en welzijn in afstemming met het zorgteam.

Wanneer?

Wij vragen een inzet van 1 dienst per week plus 1 dienst per maand in het weekend (za of zo) en jaarlijks 1 dienst op een feestdag. Een dienst duurt 4 uur. Je kunt zelf jouw dienst bepalen via het digitale rooster.

Wat bieden wij?

Je neemt deel aan een scholingstraject om onze gasten zo goed mogelijk te kunnen verzorgen en bij te staan. Ervaring in de gezondheidszorg is niet nodig. Een inwerktraject waarbij je ondersteund wordt door onze vaste 'inwerkers'. <a target="_blank" rel="nofollow">Een grote groep vrijwilligers die allen met hetzelfde doel zich inzetten in het hospice: onze gasten een zo fijn mogelijk verblijf geven.</a>

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.