Heb jij groene vingers?

Groene vingers en tijd over? Kom dan jouw handen uit de mouwen steken in de tuin/moestuin van Hospice de Reiziger.

Wat ga je doen?

Het is al een prachtige tuin, maar stap voor stap zorgt de tuinploeg dat deze steeds mooier wordt. Onze gasten en familie genieten van het uitzicht. De tuinploeg kan uitbreiding gebruiken voor de wekelijkse werkzaamheden, zoals onkruid wieden, het gras maaien, en snoei-werkzaamheden.

Wanneer?

Werkzaamheden in de tuin vinden plaats in onderling overleg (hoeft niet binnen kantoortijden). De tuinploeg komt maandagochtend bij elkaar, maar ook de rest van de week zijn er tuinwerkzaamheden. De piek vindt met name plaats in de maanden april tot en met oktober. Herfst en winterwerkzaamheden zijn er ook; sneeuw ruimen, bladeren opruimen, het terrein onderhouden.<a target="_blank" rel="nofollow"> Het tuinteam werkt nauw samen met het klusteam en helpen elkaar. </a>

Wat bieden wij?

Een mooie omgeving waarin je veel buiten bent en onze gasten en families verblijdt met een goed onderhouden tuin. De moestuin is onze nieuwe aanwinst, behorende bij de tuin, maar wordt op dit moment als extra taak door huidige vrijwilligers verricht die daar interesse in hebben.

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.