Vrijwilligers voor het Openleercentrum van Portus Farelcollege

Het openleercentrum is een ‘studie- en werkplek’ voor alle leerlingen. Het is een mooie studieruimte met computers en het is een centrale plek binnen de school en een vraagbaak voor leerlingen.
Naast vaste medewerkers zijn er ook vrijwilligers die in het openleercentrum assisteren bij allerlei werkzaamheden. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die een dagdeel (ochtend of middag) kunnen helpen. Er zijn allerlei werkzaamheden, zoals leerlingen helpen bij het zoeken van informatie, het gebruik van een computer, opvang voor de huiswerkklas, het inhalen van gemiste toetsen, het klaarzetten van toetsen voor leerlingen met dyslexie enz.

Vindt u het leuk om met leerlingen te werken en heeft u enige affiniteit met computers en internet? Dan bent u wellicht de juiste persoon. Vanzelfsprekend krijgt alle hulp van onze kant om in het openleercentrum en op school wegwijs te raken.

Heeft u belangstelling voor deze ontzettend leuke rol binnen onze school? Mail dan uw motivatie naar Stefanie Waarts (s.waarts@farelcollege.nl).

Voor inhoudelijke vragen over het open leercentrum en de vrijwilligerstaken, kunt u mailen naar Remzi Boersma (r.boersma@farelcollege.nl).

Wij kijken uit naar uw reactie!

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.