Word jij een Big Brother of Big Sister van een kwetsbaar kind?

MENTOREN GEZOCHT VOOR KWETSBARE KINDEREN EN JONGEREN (5-18 JR) IN ROTTERDAM EN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Met een beetje tijd en aandacht kun jij de kansen van een kwetsbare jongere vergroten! Als Big Brother/Sister word je gematcht aan een jongere met wie je wekelijks afspreekt en een mentorrelatie opbouwt. Met jouw gerichte aandacht en door het delen van jouw kennis en ervaring draag je bij aan het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en de sociale vaardigheden van de jongere. Wat jullie samen doen bepalen jullie helemaal zelf. Samen sporten, een spelletje doen, naar een museum, huiswerk maken, knutselen, buitenspelen of gewoon kletsen. Het kind kan even op adem komen en ontdekt nieuwe dingen: zijn/haar wereld wordt groter! Je inspireert jouw Little het beste uit zichzelf te halen. Voor zowel de mentor als de jongere een bijzondere ervaring!

Big Brothers Big Sisters zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren die om uiteenlopende redenen wat extra persoonlijke aandacht en een positief rolmodel kunnen gebruiken.

Ben jij een Big Brother of Big Sister?
We kunnen nog heel veel Big Brothers en Big Sisters gebruiken! Je bent van harte welkom.

Puntsgewijs het profiel:
• Je bent 21 jaar of ouder.
• Je bent 1 keer per week buiten schooltijd beschikbaar om af te spreken.
• Je vindt het leuk om met een kind tussen de 5 en 18 jaar dingen te ondernemen.
• Je hebt affiniteit met kinderen.

Een team van professionals geeft je back-up, training en begeleiding. Je kunt dus altijd bij iemand terecht om ervaringen uit te wisselen, tips te vragen of bij te praten.

Wil jij je aanmelden?
Reageer dan op deze vacature!

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.