Gastheer/ vrouw, organisator, hulp bij opruimen

Iedere week is er in wijkgebouw de Fuik een inloopmoment voor bewoners. Niet te bijzonder maar zeker niet te saai! het is levendig en divers. Iedereen heeft bij ons een plekje. Bijdehandjes, mensen die gezelschap zoeken, baktalenten, organisatietalenten, enz. 

De prijswinnende bakspecialist komt iedere week verse koekjes of cake bakken voor bij de koffie - die we ook uitdelen in de buurt.
Iedere week is er een internationaal gerecht dat voor een klein deelnemersbedrag genuttigd kan worden - alles vers en zelden iets wat je zelf voor 1 persoon zou maken. 

Dus gezelligheid, lekkernijen bij de koffie, lunch voor een prikkie en zeer dankbaar werk. 

Het doel is ontmoeting in de wijk waarbij men elkaar leert kennen en onderling verbanden legt. We hebben een divers publiek waarbij iedereen welkom is. We hebben een binzonder band met de school en de ondernemers op het Vlietplein en organiseren samen 2 keer paar jaar wat leuks voor de wijk of de kids. Workshop "koekenbakken" of een lunch in de week van de eenzaamheid. 

We zoeken een doorpakker. Iemand die:

- contact kan maken met mensen, praatje pot, lekker lachen maar ook zorgzaam.
- zelf ideetjes inbrengt en ze waar kan maken.
- ziet wanneer iets klaar moet staan, we serveren namelijk lunch op bepaalde tijden. 
- de keukenbriagde kan ondersteunen in het uitserveren en opruimen.
- weet wanneer hij/ zij even aan een tafeltje er bij moet gaan zitten om een koppeling te maken.

Je bent echt de sociale regelneef van de club die makkelijk met bijdehandjes omgaat en graag de handen uit de mouwen steekt. Gewoon iemand die van mensen houdt.

Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.