Teamleider(s) (18+) christelijk jongerencentrum PleXat

PleXat, het christelijk jongerencentrum in het centrum van Ridderkerk dat elke vrijdagavond een verantwoorde uitgaansgelegenheid biedt voor jongeren vanaf 15 jaar.

Aan PleXat wordt vorm en inhoud gegeven door een groep jongeren uit diverse kerken van Ridderkerk. Een team bestaat uit een teamleider en (bar)medewerkers. Deze vrijwilligers zorgen voor de bardienst, keuken en administratie. Aan het eind van een PleXat-avond maakt het dienstdraaiende team PleXat schoon.

Voor twee teams zijn we op zoek naar een teamleider 18+. Een team bestaat uit 3 tot 4 mensen, waarover jij de leiding hebt.

Taken teamleider:

- Verantwoordelijk voor openen en sluiten PleXat;
- Eerste aanspreekpunt voor teamleden;
- Houdt toezicht tijdens de avonden;
- Draagt zorg voor inkomsten en overdracht aan penningmeester;
- Draagt zorg voor het schoon en netjes achterlaten van PleXat;
- Koppelt informatie terug naar de Algemeen adjunct.

Algemene taken teamlid:

- Verricht alle voorkomende werkzaamheden;
- Verkoopt consumpties aan de bar;
- Je draait vrijdag om de 3 weken dienst en bent op die vrijdag beschikbaar van 20.00 uur tot 01.30 uur.

Ben je enthousiast geworden om je in te zetten voor jongeren en een team aan te sturen? Neem dan contact op met onze voorzitter Rutger Quist.