Help jij mensen thuis met hun administratie?

Een team van vrijwilligers helpt mensen die moeite hebben met het bijhouden van hun administratie of het lezen van ingewikkelde brieven.
De vrijwilligers helpen om weer overzicht te krijgen in de administratie en om belangrijke zaken op orde te brengen om bijvoorbeeld betalingsachterstanden en andere ongemakken te voorkomen.
Door je in te zetten als vrijwilliger voor de thuisadministratie ben je van betekenis voor senioren van Ridderkerk die ondersteuning nodig hebben.

De werkzaamheden zijn o.a. het ordenen van papieren en het invullen van formulieren of aanvragen van regelingen voor senioren met een laag inkomen.

Is de administratie voor jou geen probleem? Vind jij makkelijk jouw weg in diverse regelgeving en vind je het fijn om anderen daarbij te helpen? Meld je dan aan!

Gevraagd wordt een goede beheersing van de Nederlandse taal, met minimaal MAVO niveau, bereidheid iom korte trainingen te volgen en zijn/haar kennis up to date te houden, kennis van het lezen en invullen van formulieren en die rustig is en goed kan luisteren en adviseren. 

Je maakt deel uit van een team van vrijwilligers die werken in een prettige en informele omgeving. Details

Gevraagd

Je moet ingelogd zijn om de organisatiegegevens te kunnen zien.